Diensten

Het onderscheidende vermogen ben je zelf

Iedere organisatie heeft een uniek verhaal te vertellen. Dat verhaal vind je niet buiten, in marktanalyses of doelgroeponderzoek. Je vindt het in de organisatie zelf. In de cultuur, de overtuigingen, de plannen en de ambities van de mensen die de organisatie maken tot wat hij is.

 

Dat verhaal is het ware kapitaal. Het zorgt voor samenhang en onderscheid. Het verbindt binnen en buiten. Het kweekt vertrouwen. Het trekt de goede mensen aan. Als medewerker, als klant, als lid, aandeelhouder of sympathisant. Het zorgt voor de energie waarmee de organisatie en de mensen die er werken boven zichzelf uitstijgen.

 

Clubgeist helpt organisaties, bedrijven en merken om dat verhaal te vinden en onder woorden te brengen. Op basis daarvan bedenken we sturende ideeën voor employer branding, internal branding, corporate communicatie en marketingcampagnes. In alle media en voor alle platformen. Maar altijd op een manier die net zo uniek is als de organisatie zelf.

 

Dat noemen we branding by culture.

Identiteit & huisstijl

Met kop en schouders boven de rest uitsteken. Simpelweg door jezelf te zijn. We kijken naar de eigenheid van je bedrijf of organisatie en geven daar vorm aan.

Lees meer

Arbeidsmarktcommunicatie

Een herkenbaar werkgeversmerk en pakkende campagnes. Om nieuwe medewerkers aan te trekken die bij jouw bedrijf passen. En om je huidige collega’s trots(er) te maken. 

Lees meer

Marketing communicatie

Aanjager van betrokkenheid

Lees meer

Ook werken bij
Clubgeist

Bill Bernbach zei ooit over het aannemen van mensen: “We hebben twee eisen: ze moeten getalenteerd zijn en ze moeten aardig zijn.” Zo denken wij er ook over. Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures, maar het kan nooit kwaad om ons te laten weten dat je in bent voor een goed gesprek. Stuur een mail naar mike@clubgeist.nl

BEKIJK VACATURES