PGGM

Of je even...

PGGM is een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. De 1500 PGGM’ers spelen met hun werk een belangrijke rol op vier verschillende gebieden. Eerder vatten we die al samen met ons concept Impact4. Ze hebben namelijk impact op de oude dag van miljoenen mensen. Impact op de toekomst van het pensioenstelsel. Impact op de toekomst van de zorg. En, met hun beleggingen, impact op wat mag groeien.

Met de campagne ‘Of je even…’ borduren we voort op Impact4. Het is nogal wat: werken met een belegd vermogen van ruim 228 miljard euro. Om het pensioen van 4,3 miljoen mensen veilig te stellen. Bij PGGM regelen ze dat gewoon, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Vandaar de knipoog in zinnen als ‘Of je even 624.000 pensioenen wilt uitkeren.’

Video’s. Radiocommercials. Advertenties op kanalen als Reddit en LinkedIn. Advertorials in de veelgelezen nieuwsbrieven van BNR en het Financieel Dagblad. Allemaal dragen ze bij aan de bekendheid van PGGM als werkgever. En allemaal verwijzen ze door naar de werken-bij-site.

Hiermee vergroten we de naamsbekendheid van PGGM. Een groot publiek ontdekt wie zij zijn en wat ze doen. En voor degenen die ook zulke impact willen maken, wordt PGGM als werkgever interessant.

Preview imagePreview imagePreview image
Radiocommercial - Pensioenstelsel

Preview imagePreview imagePreview image
Radiocommercial - Personeelstekort

Preview imagePreview imagePreview image
Radiocommercial - Beleggen

Preview imagePreview imagePreview image
Radiocommercial - Pensioenen