TOPAZ

Het hele leven telt

Het hele leven telt

Aan beleidsnotities, kernwaarden en verandermodellen had ouderenzorginstelling Topaz geen gebrek toen ze bij ons aanklopten. Wat er wel ontbrak: één richtinggevend en inspirerend idee waarin al die documenten bij elkaar kwamen. 

Om tot dat idee te komen spraken we met bestuurders, medewerkers en cliënten uit alle geledingen, waarbij we en passant enorm onder de indruk raakten van de intrinsieke motivatie bij mensen die in de zorg werken. Uit al die input destilleerden we één zin van vier woorden die de overtuiging van de hele organisatie weergeeft. Op basis van die zin ontwikkelden we een nieuwe huisstijl en een campagne om nieuwe medewerkers te werven. Die medewerkers weten voortaan vanaf dag één aan welk idee ze een bijdrage leveren: de overtuiging van Topaz dat het hele leven telt.

Op basis van die zin ontwikkelden we een nieuwe huisstijl en een campagne om nieuwe medewerkers te werven. Die medewerkers weten voortaan vanaf dag één aan welk idee ze een bijdrage leveren: de overtuiging van Topaz dat het hele leven telt.