Van Oord

Vindingrijk op het water

Van Oord is een vooraanstaande aannemer als het gaat om baggeren, waterbouw en offshore projecten. Al ruim een eeuw draagt het bedrijf bij aan wat het omschrijft als ‘de infrastructuur van de wereld van morgen’.

Een kanaal uitdiepen om de toegang tot een belangrijke haven te verbeteren, een eiland realiseren om de kustlijn te beschermen, windmolens in zee zetten om energie op te wekken. Het zijn maar een paar voorbeelden van projecten die Van Oord doet.

 

Stuk voor stuk vereisen deze projecten marien vernuft, oftewel marine ingenuity. En dat vraagt om initiatiefrijke medewerkers die in de meest dwingende omstandigheden het hoofd koel houden en de juiste oplossing weten te vinden.

Met zijn employer branding en recruitment richt Van Oord zich dan ook op dat type (nieuwe) collega. In video’s en fotografie brengen we de spannende projecten en ondernemende houding van het bedrijf in beeld.

Preview imagePreview image
Testimonial Technical Superintendent

Preview imagePreview image
Testimonial Planning and Control

Aan de cultuur merk je niet alleen dat innovatie en doorzettingsvermogen belangrijk zijn bij Van Oord. Je merkt ook dat het een familiebedrijf is. Het gaat er eerst en vooral om de mensen. Dat stralen de beelden daarom ook uit. Wie zich kan herkennen in de beelden en een uitdaging ziet in de projecten, heeft aan Van Oord een goede nieuwe werkgever.